PROPERA SORTIDA

SerrAmunt! - Camina per Mallorca TEMPORADA 2011-2012!!!

Excursió:
Dia:
Quedada:
Dur:
AMUNT!!!!

diumenge, 30 de març del 2008

Puig de Maria

Dia: 30/03/2008
Excursió: Puig de Maria (Pollença)
Durada: 2 hores (entre pujar i baixar, i berenar)


Avui amb molta peresa i son, hem anat fins al Puig de Maria. Com que és curteta hem pogut descansar un poquet i aixecar-nos un poc més tard!(perque sino en Martí me mata, jejeje.)
Hem agafat la carretera de Palma a Pollença i just quan hem arribat a Pollença hem trobat el cartell que ens indicava on començava la nostra excursió.
Primerament, transcorr per un camí asfaltat, per després passar a ser un camí amb més males condicions, però accessible pels cotxes. Seguint caminant, hem arribat a unes escales empedrades,on aquí sí que ja només és accessible a peu. Pujant per les escales, ens hem desviat per un camí a l'esquerra que ens du per el camí dels peregrins, on hem trobat el clot de la mare de deu de maria i després amb el mirador del moll vell. Des d'aquí hi ha unes vistes molt guapes, es veu tota la badia de Pollença i les muntanyes que duen al far de Formentor.

Una vegada haver fet 4 fotos, hem pujat al puig i hem visitat la capella. Hi ha una àrea recreativa que està molt bé per fer una bona torrada, però això ho deixam per un altre dia.
Després només ens quedava baixar i anar a dinar a cases.
Si algú vol fer l'excursió, recoman mirar aquesta pàgina: http://www.viajarenfamilia.net/rutas.php?t=senderismo&p=38&id=55

Joana Maria

diumenge, 23 de març del 2008

Voltes d'en Galileu - Sa Calobra

Dia: 21/03/08
Excursió: Voltes d'en Galileu
Durada: 1 hora i mitja (pujar)


Aquesta excursió és fàcil i no te pèrdua. Tot just passat el coll de sa batalla continuant la carretera que duu cap a Sóller, una vegada realitzats 3 kilòmetres, veurem a la nostra esquerra un indicador de fusta que ens marca l'excursió. Està a l'altura de l'alzina dels set cimals.
Una vegada deixat el cotxe, començam la nostra excursió. És una pujadeta un poc feixuga, però com que no és molt llarga l'excursió, és bona de dur. Seguint per aquest camí, que no té pèrdua, arribarem a d'alt on trobarem la casa de neu d'en Galileu (foto), on nosaltres berenarem i contemplarem la vista del Puig Roig i la del Puig Tomir. Això si, s'ha de dur roba d'abric perquè és molt obert i fa molt de fred!
Després, es pot continuar l'excursió que arribaria a la Font des Prat i als Tossals Verds, però noltros decidirem tornar a baixar, ja que no voliem caminar molt més. En total unes 3 hores de caminar.
Una vegada abaix, anàrem a dinar a la Calobra i a contemplar un dels paratges més bonics que tenim a la nostra illa.
I aquí acabàrem la nostra excursió.
Joana Maria

dissabte, 22 de març del 2008

Sa Costera


Dia 01/03/08.
Excursió: Sa Costera.
Durada: 3 hores i mitja (anar del mirador de ses barques a Cala Tuent.)


Una excursió molt guapa!


Érem un grup de 10 que quedàrem al mirador de les barques per començar la nostra excursió. És una excursió molt guapa, però amb bastantes pujades i baixades. El camí no te pèrdua, està molt ben indicat. Començam a caminar amb molta il·lusió, ja que aquesta excursió feia molt de temps que la teníem pensada però sempre que voliem fer-la feia mal temps.

Quan duiem més de dues hores caminant arribàrem a una fita que ens indicava que havíem de baixar per veure la costera o seguir recte per arribar fins a Cala Tuent. Nosaltres baixàrem i després caminàrem una hora i mitja per anar a dinar a Cala Tuent.

Lo seu és dur un cotxe a Cala Tuent, per després en arribar allà agafar-lo i anar a cercar els altres al mirador de ses barques, ja que tornar, després es fa bastant dur. Nosaltres férem anar i tornar i estàrem unes 7 hores caminant. Això va a gust de cadascú.

Bé, he deixat dues fotografies, una correspon als que férem l'excursió, i l'altre la costera.

Joana Maria

Comença "Camina per Mallorca"

Bon dia!
Després d'haver descobert aquesta nova afició, conèixer la nostra Serra de Tramuntana (que me té tan enamorada), he decidit crear aquest blog on aniré explicant totes les excursions, amb les experiències i anècdotes que ens anam trobant.

A més, hi haurà un apartat on dirà la pròxima excursió on serà i així evitarem enviar tant de mails!

Una abraçada,
Joana Maria