PROPERA SORTIDA

SerrAmunt! - Camina per Mallorca TEMPORADA 2011-2012!!!

Excursió:
Dia:
Quedada:
Dur:
AMUNT!!!!

dissabte, 15 d’octubre del 2011

Torrent de Pareis

Rentadora


Excursió: Torrent de Pareis
Dia: dimecres 27 de juliol 2011
Durada: 5 hores
Dificultat: Alta


Com cada any no podia faltar fer l'excursió per excel·lència a Mallorca, el nostre Torrent de Pareis. És de les poques excursions que feim durant l'estiu i per no tenir calor, s'ha de partir molt prest. Hem quedat a les 6 i mitja del matí. El temps no ens donava molt bones esperances de que fes sol, però així i tot ens hem arriscat. A les 7 del matí estàvem a Escorca a punt per començar la nostra ruta.


Vista del torrent quan anàvem cap a l'EntreforcEl cel ben tapat i amb altes probabilitats de pluja hem començat a davallar cap a l’Entreforc. Quan hem estat a mitjan camí les gotes han començat a fer acte de presència i hem hagut de treure els impermeables. Per entretenir-nos contàvem si teníem la tempesta a devora, contant desde el llamp fins que feia el tro :)

Arribats a l’Entreforc hem berenat i la pluja ha aturat. Després hem decidit si continuar o no amb la nostra ruta, i hem decidit que sí, ja que havíem començat, s’havia d’acabar.Platja de Sa Calobra Aquest pic només hem trobat un altre grup de tres homes, i hem comprovat que no som els únics locos que hi ha a la Serra, jejejeje.

Sa veritat que el dia no ha estat tan malament perquè després de l’Entreforc no ha plogut, i com feia un poc de vent s’ha eixugat ràpid i a més no hem tingut calor. Hem arribat a Sa Calobra ben contents i satisfets. Hem anat a fer una nedada i després a dinar d’un menú a uns dels bars que hi ha per allà baix.

Vista de la desembocadura del Torrent de PareisAmb la panxa plena hem esperat el bus que ens ha tornat a deixar en els cotxes. Un dia ben aprofitat i amb molt bona companyia!! Ara només ens queda tornar esperar un any més per repetir-la.

AMUNT!!!
Joana Maria.