PROPERA SORTIDA

SerrAmunt! - Camina per Mallorca TEMPORADA 2011-2012!!!

Excursió:
Dia:
Quedada:
Dur:
AMUNT!!!!

diumenge, 14 de desembre del 2008

Mirador de ses puntes (Valldemossa)

Pla des PouetDia: 08/11/08
Excursió: Mirador de Ses Puntes (Valldemossa).
Durada: 3 hores ( anar i tornar).
Dificultat: Fàcil

Després de la pluja que ens va agafar el dia anterior, em vaig quedar amb les ganes de fer una excursió amb bon temps, així que el dia següent em vaig aixecar prest i com que feia molt bon temps, vaig enganxar a mumpare per tornar anar d'excursió. L'excursió havia de ser de dematí, així que agafàrem cotxe i anàrem al Mirador de ses puntes a Valldemossa. L'excursió comença pel camí que du cap el pla des Pouet, que és on dóna començament al camí de s'Arxiduc.

El dia va acompanyar i tenguérem unes vistes espectaMirador de Ses Puntesculars de la costa de la nostra illa.

Aquesta excursió no té pèrdua, ja que el camí està molt ben marcat. El començament és empinant, fins que s'arriba al pla del Pouet(Foto 1). Una vegada al pla del Pouet, hi ha dues opcions, anar cap a la dreta o seguir recte, nosaltres hem seguit recte ja que anàvem al mirador de ses puntes.

Mirador de ses PuntesUn vegada passat el Pal des Pouet s'han de seguir les fites, però després el camí torna estar ben indicat. Durant el camí hem trobat colls fets de gent que va a caçar per allà, de tant en tant, veiem la costa, que amb el dia tan bo que feia era guapísim. Passada mitja hora desde el pla del Pouet ens trobam amb el Mirador. És molt xulo, aquest Mirador va ser manat construir per l'Arxiduc Lluís Salvador, que era el propietari de les terres.

Hem berenat aquí i hem tornat pel camí fet. És una excursió fàcil i que es pot fer amb un dematí.
Roca del Mirador de Ses Puntes
Després, ens hem aturat a comprar un parell de coques de patata i hem partit cap a cases a dinar.

Això és tot!
Salut!