PROPERA SORTIDA

SerrAmunt! - Camina per Mallorca TEMPORADA 2011-2012!!!

Excursió:
Dia:
Quedada:
Dur:
AMUNT!!!!

dimarts, 20 de gener de 2009

Puig de Massanella

MassanellaDia: 18/01/2009
Excursió: Massanella
Dificultat: Mitja
Durada: 7 hores

Una vegada més tornam agafar motxilles i d'excursió a la muntanya!
Després de les nevades que hem tengut aquest any, no podien deixar de visitar la segona muntanya més alta de Mallorca, el Massanella.
Deixàrem els cotxes devora el restaurant del Coll de sa Bataia, i agafàrem el camí que va de Caimari a Lluc. Seguirem per aquest camí,
passant la font des Guix i ens desviàrem al segon camí a mà dreta Massanellaque ens dur a la caseta del guarda on hem hagut de pagar 2 euros per poder seguir endavant.

El camí d'aquesta excursió està molt ben definit, i és molt difícil que es poguem perdre. Una vegada passada la caseta del guarda, seguim per un camí de terra fins que arribam a un mur de pedra que ens indica que el Puig està cap a mà dreta. A partir d'aquí, Massanellacomença la pujada a la muntanya, l'ascens cada vegada es va fent més dur. Així com anam pujant començam a veure restres de neu, però res comparat amb el que ens esperava.
Després d'una hora i mitja de camí ens hem aturat a berenar. Aquí on hem berenat hi ha una altra senyal de pedra que dóna dues alternatives a seguir. Nosaltres hem seguit cap a la dreta, si es segueix l'altre opció primer es visita la foMassanellant i després s'arriba al Puig. Seguint la ruta que nosaltres hem elegit primer s'arriba al cim, i després es pot tornar pel camí de la font.
Després de berenar, hem seguit pujant fins que hem arribat a la part de darrera del Massanella, ha estat impressionant, un munt de neu per tot, i no hem pogut evitar tirar bolles i jugar una estona. El paisatge era impressionant, de fet les fotos ho diuen per elles totes sMassanellaoles.
A partir d'aquí he
m hagut de caminar sobre la neu tot el temps, seguint les petjades que havia marcat l'altra gent. Una vegada arribat al cim, hem disfrutat de les vistes que hi havia i hem dinat.

Després d'haver repossat forces ens quedava la baixada, que ha estat molt divertida! Ha estat molt ràpida ja que hem anat patinant per damunt la neu, ens tiràvem de cul,.....Cim del Massanella
Una vegada arribat a baix, hem trobat una senyal de pedra igual que la que havíem trobada quan berenàvem, està situada a la part dreta, i ens marcava l'opció d'anar a veure la font. Hem agafat aquest camí i ens ha duit a la font, que s'ha de davallar per unes escales i és recomanable dur una pila, ja que és molt fosc i no es veu.
MassanellaDesprés d'haver vist la font, hem seguit les fites i hem arribat al punt de berenar, ara aquí el camí ja el coneixíem, ja que només es tracta de tornar fer el camí que havíem fet el matí.
Finalment, dir que ha estat una excursió molt xula i m'ha agradat molt! La veritat que la neu ha fet que encara ens ho passassim més bé!
Gràcies a tots per venir i ens veim a la propera!!!
Salut!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Una de les millors... què per què? Perquè hi havia neu!!!!!!!!!!
(MAVT)