PROPERA SORTIDA

SerrAmunt! - Camina per Mallorca TEMPORADA 2011-2012!!!

Excursió:
Dia:
Quedada:
Dur:
AMUNT!!!!

dijous, 21 de juliol de 2011

Serra des Cavall Bernat

Grup durant el primer ascens, amb la badia de Pollença de fons
Dia: 28 de maig del 2011
Excursió: Serra des Cavall Bernat
Durada: 5 hores
Dificultat: Alta

La darrera excursió de la temporada havia de ser de les bones i l’hem acomiadada amb la Serra del Cavall Bernat. Una excursió que quan férem el Puig de Cornavaques va quedar fitxada per fer quan comencés l’estiu.
En aquest cas el pare den Xavi ens ha fet fe guia un tros de camí, ja que cap de nosaltres sabíem el camí. El que hem fet ha estat deixar un cotxe al camí de Cala Bóquer i començar l’excursió de Cala Sant Vicenç.

Cresta de la Serra del Cavall BernatHem deixat el cotxe pujant per la platja que hi ha i hem començat a pujar per un camí de càrritx i després per muntanya. Amb una hora i poc de pujada hem fet el tram més senzill de l’excursió i on ens hem trobat un bon forat i el pare den Xavi ens ha fet unes fotos espectaculars. Aquí ell ens ha deixat i hem començat l’aventura caminant per la cresta de la Serra. Una cresta bastant complicada, que per les persones que tenc vertigen no és recomanable. El camí no està gaire definit i moltes vegades és la intuïció la que comanda. Fent ús de les mans en gairebé tots els moments ja que hi havia trams bastant complicats que algun moviment en fals podia ocasionar algun ensurt inesperat.
Forat abans de començar la cresta on hem berenat
El nostre objectiu era arribar al Forat Gran, punt més emblemàtic de la ruta. Aquí hem pogut gaudir de les vistes de la costa. A partir d’aquí hem començat el nostre descens en diagonal i direcció cap a Cala Bóquer. Arribats a la cala un parell han fet la primera nedada de l’any i després hem reposat forces i hem fet una bona dinada, ja que després de l’esforç ens ho mereixíem. Només ens quedava anar cap el cotxe, que ens quedava a 30 minuts de la cala. Per acabar, un gelat bens fresquet i cap a cases a descansar.
Cresta de la Serra del Cavall BernatUn dia genial, amb una excursió genial i una gent genial. Conclusió: DIA GENIAL!!!
Gràcies a tots per venir i fins la propera!!! :)
Joana Maria





Baixada per la cresta

Forat Gros
Serra del Cavall Bernat