PROPERA SORTIDA

SerrAmunt! - Camina per Mallorca TEMPORADA 2011-2012!!!

Excursió:
Dia:
Quedada:
Dur:
AMUNT!!!!

dissabte, 7 de novembre de 2009

Camí des Correu (Esporles- Banyalbufar)

Tots al Camí des Correu
Dia: 7 de novembre 2009
Excursió: Camí des Correu (Esporles- Banyalbufar)
Dificultat: Fàcil
Durada: 2 hores anar.


Havíem de fer es Mortitx, però el temps ens va fer canviar l'itinerari i ens anàrem a la zona d'Esporles, a fer el camí des correu. Nosaltres hem fet anar i tornar, així que hem caminat un poc més de 4 hores.
Camí D'es Correu
El dia començava molt assoleiat, però el temps havia advertit que a partir del migdia vendria el mal temps entrant per la zona de Pollença. Hem deixat el cotxe al parking de la granja d'Esporles, i després hem caminat per la carrertera uns 100 metres, fins que a mà esquerra hem trobat l'indicador per començar el nostre itinerari. Sa veritat que aquesta excursió no té pèrdua, ja que el camí està molt ben senyalitzat.

Construcció de Roques, amb un BetlemPràcticament tota l'excursió transcorr dins alzinar, i en ocasions es veu la costa, on es pot apreciar el camí de s'arxiduc i la foradada.

En el començament hi ha una mica de pendent, però després d'una hora de camí tot es baixada. La darrera mitja hora per arribar al poble de Banyalbufar és per un camí asfaltat i es passa pel torrent que desemboca a la platja. Quan hem arribat a Banyalbufar hem anat a visitar la platja del poble i hem fet una volteta, ja que és un poble molt petit i amb un encant especial.
Platja de Banyalbufar
Una vegada haver fet la passetjada pel poble, havíem de tornar. La tornada ha començat a la una del migdia i només consistia en desfer el camí que havíem fet el matí. Quan duíem una horeta de camí ens hem aturat a dinar. Quan ja ens quedava poc per acabar, concretament quan quedàven Equipo!!15 minuts, la previsió del temps s'ha complit i s'ha possat a ploure. Hem hagut de treure els xubasqueros, i com a locos mos hem possat a correr per arribar quan abans millor. No sé que pareixiem, tots 5 corrent i unes bones rialles, jajajajajaja.

Res més, donar les gràcies a tots per venir i ens veim a la pròxima!
Salut,
Joana Maria.

2 comentaris:

Tomeu ha dit...

líder posa ses fotos!!!!

Tomeu ha dit...

joder, sa puta darrera foto he sortit perfecte. si me faltas una dent ja seria la ostia.