PROPERA SORTIDA

SerrAmunt! - Camina per Mallorca TEMPORADA 2011-2012!!!

Excursió:
Dia:
Quedada:
Dur:
AMUNT!!!!

divendres, 2 d’abril del 2010

Arenalet d'Aubarca

Punt geodèsic de la Torre de FerrutxDia: 1 d'abril del 2010
Excursió: Arenalet d'Aubarca

Durada: 2 hores (anar i tornar).
Dificultat: Fàcil.
Després d'haver fet la travessa, tocava desconnectar una mica de la nostra Serra de Tramuntana, i fer una excursió per la costa de la nostra roqueta. Ens hem desplaçat per la zona d'Artà per anar fins a s'Arenalet d'Aubarca.

El dia acompanyava, bastant de sol i 9 persones per divertir-se i gaudir de la costa mallorquina. Per arribar al camí, s'ha d'anar fins Artà i després anar en direcció a Cala Torta. Quan s'arriba al carteVista des de la Torre d'es Matzocll de Cala Torta, no ens hem de desviar i continuar fins al final, el camí amb cotxe passat Cala Torta no és gaire bo, així que es pot deixar el cotxe quan es cregui oportú. El camí comença just al final d'aquesta carretera, a mà esquerra, es va per la costa i es van passant per diferents platges. La primera, la platja des Matzoc, després seguint caminant es troba la Torre des Matzoc. Aquí hem pujat i hem fet la primera aturada del dia. Hem berenat i gaudit de les vistes(es veia el Refugi de s'Arenalet).
Platja d'es MatzocDesprés de deixar enrera la Torre, hem continuat per la costa amb l'ajuda de les fites i caminant, caminant, hem arribat a la platja de sa Font Salada. Aquí ja ens quedava poc per arribar al refugi, en 15 minuts més de caminar hi hem estat. Sa veritat, que no estàvem gaire cansants i ens ha sabut a poc, després de tots els km que feim a les excursions, així que hem decidit continuar una mica més el nostre itinerari i anar fins a la Torre que es veu des del refugi, i està just damunt la punta de Ferrutx. Així que amunt amuntTots al canó de la Torre d'es Matzoc, hem començat a caminar. El camí a la Torre no té pèrdua, ja que està molt marcat per les fites i punts vermells, el que sí que s'ha de tenir en compte, és que del refugi a la Torre hi ha 1 hora i 30 minuts, però val la pena arribari, ja que les vistes estan molt bé. Es pot apreciar tota la badia d'Alcúdia des de la part d'Artà, i nosaltres sempre ho feim des d'Alcúdia que és on normalment solem anar.
Part de la Badia d'AlcúdiaArribats a la Torre hem dinat i fet les fotos amb el punt geodèsic que hi ha. Ara només ens quedava desfer tot el camí fet durant el matí.

En definitiva, una excursió diferent a les que solem fer, amb la mar al costat que de tant en tant va bé tenir devora perquè així ens recorda que l'estiu ja s'acosta.

Moltes gràcies a tots per venir i ens veim a la pròxima!
AMUNT!
Joana Maria.

1 comentari:

Anònim ha dit...

"ens ha sabut a poc"? Volies dir "se'ns ha fet curt"? O volies dir "ens hem quedat amb ganes"?