PROPERA SORTIDA

SerrAmunt! - Camina per Mallorca TEMPORADA 2011-2012!!!

Excursió:
Dia:
Quedada:
Dur:
AMUNT!!!!

dimarts, 18 de maig del 2010

Torrent Coanegra

Equipoooo!
Dia: 16 de Maig del 2010
Excursió: Torrent de Coanegra
Durada: 4 hores
Dificultat: Mitja


Aquest pic no ha estat sortida de senderisme, ha tocat fer el nostre primer torrent!
La veritat és que feia molt de temps que tenia ganes de planificar una sortida d'aquestes, però mai me decidia, però aquest any ha estat el bo!
Com que era el nostre primer torrent i no teníem gens d'experiència, hem contactat amb una empresa que es dedica en això, es diu "Mallorca Mar i Terra", i és una empresa que ja coneixíem perquè han programat moltes sortides a través del Consell de Mallorca gratuïtes i nosaltres hem anat amb ells, així que hem decidit contractar l'activitat a través d'ells.
Abans de començar...
La quedada ha estat a les 8 del matí a la benzinera d'Alaró per partir cap a Orient i situar-nos en el punt de sortida. Una vegada aparcat el cotxe els monitors ens han repartit el material a cada un i ens hem vestit. Tots equipats hem començat a caminar fins al començament del torrent. Hem hagut de caminar uns 20 minuts.

Arribats en el començament del torrent (just després del Salt des Freu), hem berenat i després hem començat. El principi hem anat caminant per dins l'aigua i quan duiem uns 15 minuts ha començat el més divertit i ha durat fins al final.

Dins l'aigua!El torrent s'ha començat a estrènyer i per tant, l'aigua es concentrava més i duia molta més potència. Hem començat amb un bot de 6 metres, que hem hagut de saltar dins un gorg; sa veritat que al principi feia por, però després tots ens hi hem tirant. Dues ocasions hem hagut d'utilitzar cordes però les altres amb l'ajuda dels guies i de les mans i el cul hem passat sense problemes.

Anar per dins el torrent ha estat molt divertit, hi havia patinadors d'aigua que ens tiràvem de cul, d'altres havíem de saltar bots de 5-6 metres i d'altres un poc més complicats que havíem d'utilitzar les mans. Tots anàvem amb cares de felicitat perquè ens ho estàvem passant molt bé. Una vegada finalitzat el torrent, unes bons aplaudiments pels guies perquè ho han fet genial i ens han fet gaudir plenament de l'activitat.

Després, el que menys ens ha agradat, ha estat haver de fer el camí de toFinal del Torrentrnada, una hora i mitja de caminar per arribar als cotxes i a més duíem els vestits de "neopreno" que ens dificultaven la caminada. Arribats al cotxe ens hem llevat els vestits i ens hem despedit dels monitors. Hem acabat a les 15:00 hores i estàvem cansats, per tant, només ens quedava fer una bona dinada i descansar l'horabaixa.

Tots ho hem disfrutat molt i ens hem quedat amb ganes de més, així que segurament aviat ferem un altre. Moltes gràcies a tots per venir!!!!!
Amunt!