PROPERA SORTIDA

SerrAmunt! - Camina per Mallorca TEMPORADA 2011-2012!!!

Excursió:
Dia:
Quedada:
Dur:
AMUNT!!!!

diumenge, 26 de setembre de 2010

Banyalbufar - Valldemossa

Grup a Banyalbufar
Dia: 25-26 de setembre
Excursió: Banyalbufar - Esporles - Pernoctació en Bivac al Pla de l'aljub - Valldemossa
Durada: un dia i mig
Dificultat: Fàcil

Ja ha acabat l'estiu, i amb la tardor no només ve el fred, sinó que tornen les excursions i el contacte amb la natura. La primera excursió de la temporada, ha estat orgatnizada pel Consell de Mallorca a través del programa Tresca per Mallorca. La quedada ha estat a les 9:30 al parking de Valldemossa i hem anat fins a Banyalbufar amb bus. Vista de la Foradada
L'excursió ha començat a l'esglèsia de Banyalbufar i hem continuat pel Camí des Correu, que ja és el tercer pic que feim. L'excursió no té pèrdua ja que està molt ben indicat. El començament del camí està asfaltat amb bastant de desnivell fins que s'entra dins alzinar. Dins l'alzinar hi ha un camí molt ben conservat de pedra on els arbres d'adapten al camí fent un arc sobre ell.

Una vegada acabat el camí del correu, arribam a la carretera que en uns 20 minuts més ens ha duit al poble d'Esporles. Una vegada arribats al poble, hem dinat a un bar del centre i hem reposat forces pel tros que ens quedava.
Camí del Correu
Amb la panxa plena hem començat a pujar per arribar al Coll de sa Basseta. Després hem continuat pujant fins que hem arribat a la Mola de Son Pacs. Arribats en aquesta mola hem anat fins al pla de l'aljub, on ens hem instal·lat per poder dormir. Hem fet un poc de foc i una bona rotlada per sopar. Estàvem un poc cansats, i a les 22:30 ja érem tots dins el sac de dormir. No han faltat alguns acudits i unes bones rialles abans de començar el concert nocturn de roncadors, jeje.

Ens hem despert a les 7:30, amb l'esquena i els braços bastant fet pols. Un poc de berenar per agafar forces i les motxilles amunt i a continuar el nostre itinerari. Hem arribat fins al Coll de Sant Jordi i hem pujat la Comuna de Valldemossa(una pujada un poc canyera). Una vegada arribat a d'alt de la Comuna, després tot ha estat baixada.
Tots a l'aljubHem arribat a Valldemossa a les 11:30. Hem caminat un total de dues hores i mitja. Ara només quedava partir cap a cases, però mai es pot partir de Valldemossa sense un parell de coques de patata.
Ha estat un cap de setmana molt divertit. Moltes gràcies per aquest cap de setmana de natura!
Salut!
Joana Maria.