PROPERA SORTIDA

SerrAmunt! - Camina per Mallorca TEMPORADA 2011-2012!!!

Excursió:
Dia:
Quedada:
Dur:
AMUNT!!!!

dilluns, 10 de gener de 2011

Any Nou, Camins Nous...

Polars Serramunt!Ja començam un nou any, amb molta il·lusió i ganes de fer coses. Aquest any que deixam enrera hem recorrgut molt de camí, i esper que aquest que ara comença no sigui menys. L'any 2010 hem fet al voltant d'unes 20 sortides, on a cada una d'elles hem descobert nou llocs i paisatges increibles de la nostra meravellosa Serra de Tramuntana.

A més, aquest any 2010 hem possat nom al grup. No va ser fàcil, però amb l'ajuda de tots aconseguirem trobar un nom que ens identifica molt clarament. El nom de SerrAmunt neix amb la fusió de dues paraules, la paraula Serra que fa referència a la nostra Serra de Tramuntana i la paraula Amunt, crid de guerra que sempre ens acompanya a totes les excursions.

A part, també ens hem fet els famosos polars amb el nom del grup gravat. Per fi ja tenim un "uniforme" que serà obligatori a algunes sortides perquè poguem arribar molt més amunt.

En definitiva, vull agraïr a cada un de vosaltres que heu vengut a algun viatge per la nostra illa, perquè sense la vostra presència aquest blog no tendria veu.

Ara més que mai: AAAAMUNT!

Gràcies,
Joana Maria.