PROPERA SORTIDA

SerrAmunt! - Camina per Mallorca TEMPORADA 2011-2012!!!

Excursió:
Dia:
Quedada:
Dur:
AMUNT!!!!

dimecres, 16 de febrer del 2011

Barranc Biniaraix i l'Ofre

Tots pujant el Barranc de Biniaraix.Dia: 5 de febrer 2011
Excursió: Biniaraix - l'Ofre - Biniaraix
Durada: 6 hores efectives (anar i tornar).
Dificultat: Mitja.

L'any passat l'excursió nocturna va ser tot un èxit, així aquest any hem decidit repetir. Hem elegit una excursió bastant coneguda per nosaltres i que hem fet en vàries ocasions perquè no hi hagi cap tipus de dubtes i no ens poguem perdre.

Hem deixat els cotxes a Biniaraix damunt les 6 i mitja de l'horabaixa i hem començat a pujar el Barrranc de Biniaraix. Aquest barranc no té pèrdua ja que es tracta de pujar els escalons empedrats. Com que els dies anteriors havia plogut, el torrent duia aigua, i anàvem escoltant el renou de l'aigua mentres anàvem pujant.

Joana Maria en el cim de l'OfreHem arribat fins la Creu del Pla de l'Ofre, i arribats aquí i com que teníem moltes ganes de caminar, hem decidit fer cim a l'Ofre i poder veure una Mallorca de nit que per nosaltres, fins ara era desconeguda. Amb poc menys d'una hora hem arribat al cim, i aquí hem tret el sopar i hem disfrutat d'una Mallorca de vespre, on els llumets ens ajudàven a situar els diferents pobles de l'Illa. Feia bastant de vent i tampoc hem pogut quedar tot el temps que ens hagués agradat, així que després de sopar hem començat a davallar.

La davallada ha estat fàcil. Arribats a la creu de l'Ofre, hem continuat desfent el camí del Barranc de Biniaraix fins els cotxes. Hem arribat als cotxes damunt la una del vespre, i per acabar bé el vespre hem anat a fer el cafetet de rigor a un dels bars del centre del poble.

Ha estat una excursió diferent i molt especial! Fins la propera!
AMUNT!

Joana Maria.