PROPERA SORTIDA

SerrAmunt! - Camina per Mallorca TEMPORADA 2011-2012!!!

Excursió:
Dia:
Quedada:
Dur:
AMUNT!!!!

dimecres, 16 de febrer del 2011

Puig de Massanella amb neu!

Tots abans de pujar al Massanella
Dia: 23 de gener 2011
Excursió: Mancor - Massanella - Mancor
Durada: 7 hores efectives (anar i tornar) . Total: 8 hores
Dificultat: Difícil

Aquest pic hem anat al cim del Massanella per veure neu. Després d'una setmana de neu, ha estat obligat obligada pujar ben amunt per veurer-la.
Feia poc menys d'un mes que ja havíem fet el Cim del Massanella, però hem repetit per tornar a reviuere l'experiència de fa dos anys quan trobàrem neu, ja que va ser espectacular. Aquest pic però pensàvem que hi hauria més neu, i no ha estat així.

Per no repertir tota la ruta de l'excursió, hem sortit de Mancor. Hem pujat fins a sa caseta des Bosc. En aquest punt duiem una horeta i mitja de caminar i hem berenat per agafar forces, ja que ens quedava un bon tram. Hem cotinuat pujant fins arribar en els pilons de pedra que marquen la pujada al Massanella. Per fer aquest tram de pujada hem estat un poc més d'una hora i mitja. Durant la pujada el paisatge s'anava adornant de neu, i això ha obligat a que féssim algunes aturades per fer fotos i jugar.

Arribats als pilons, hem seguit pujant en direcció al Puig de Massanella. El recorregut no té pèrdua ja que és un camí clar i amb fites. La neu ha fet que la pujada fos molt més agradable i divertida. En aquesta ocasió, no hi havia tanta neu com l'any passat i ens hem quedat un poc decepcionats perquè pensàvem que ho disfrutaríem més. Hem arribat el cim damunt les dues del migdia. En el cim hem gaudit de les vistes que hi havia i hem dinat, ja que després d'haver caminat tant necessitàvem taleca per seguir caminat.

El camí de tornada ha estat el més dur de tot, ja que ho hem fet tot de tira i han estat unes 4 hores de davallar sense aturar. Hem arribat ben fosc al cotxe, damunt les 6 de l'horabaixa amb ganes d'arribar a cases i descansar.

En definitiva, un dia genial per una excursió espectacular!Fins la propera i si pot ser amb més neu :)
AMUNT!
Joana Maria.