PROPERA SORTIDA

SerrAmunt! - Camina per Mallorca TEMPORADA 2011-2012!!!

Excursió:
Dia:
Quedada:
Dur:
AMUNT!!!!

dissabte, 22 de març del 2008

Sa Costera


Dia 01/03/08.
Excursió: Sa Costera.
Durada: 3 hores i mitja (anar del mirador de ses barques a Cala Tuent.)


Una excursió molt guapa!


Érem un grup de 10 que quedàrem al mirador de les barques per començar la nostra excursió. És una excursió molt guapa, però amb bastantes pujades i baixades. El camí no te pèrdua, està molt ben indicat. Començam a caminar amb molta il·lusió, ja que aquesta excursió feia molt de temps que la teníem pensada però sempre que voliem fer-la feia mal temps.

Quan duiem més de dues hores caminant arribàrem a una fita que ens indicava que havíem de baixar per veure la costera o seguir recte per arribar fins a Cala Tuent. Nosaltres baixàrem i després caminàrem una hora i mitja per anar a dinar a Cala Tuent.

Lo seu és dur un cotxe a Cala Tuent, per després en arribar allà agafar-lo i anar a cercar els altres al mirador de ses barques, ja que tornar, després es fa bastant dur. Nosaltres férem anar i tornar i estàrem unes 7 hores caminant. Això va a gust de cadascú.

Bé, he deixat dues fotografies, una correspon als que férem l'excursió, i l'altre la costera.

Joana Maria

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Hola!!! hola!!!
Jo només volia fer una NO recomanació per realitzar aquesta excursió, ja que és un desbarat de cansada i jo vaig estar 3 o 4 dies fotuda!!!
Moltes gràcies!!!
adeuuuu muaaaaa joanaaa mariaaa!!

Unknown ha dit...

Per cert, jo no form part des teu equip!!
Que voltros me volieu matar de cansament... ¬¬'