PROPERA SORTIDA

SerrAmunt! - Camina per Mallorca TEMPORADA 2011-2012!!!

Excursió:
Dia:
Quedada:
Dur:
AMUNT!!!!

diumenge, 6 d’abril del 2008

Penya Roja - Talaia d'Alcúdia

Canó d'es MoroDia: 06/04/2008
Excursió: Penya Roja, Talaia d'Alcúdia
Durada: Penya Roja (2 hores) i Talaia d'Alcúdia (1 hora i mitja)
Dificultat: Fàcil

Avui dematí, amb moltes ganes de disfrutar del diumenge tan clar que feia, hem agafat les nostres motxilles i hem partit cap a l'ermita de la Victòria per començar la nostra excursió.

Una vegada deixat el cotxe, hem agafat un camí que passa per darrera el mirador (no n'hi ha cap altra). Quan duiem un quart caminant, hem trobat una fita que ens indicava dues excursions: la Penya Roja i la Talaia d'Alcúdia. Noltros hem agafat el de la Penya Roja, ja que en un principi aquesta era la nostra destinació.

Badia de PolleçaLes vistes són molt guapes, teníem una panoràmica de tota la Badia de Pollença, amb una mar preciosa. Pel camí, ens hem trobat algunes construccions de pedra que havíem de passar si volíem continuar.
Una vegada a d'alt, hem berenat, i per la nostra sorpresa hi havia un canó, que encara no entenem com aconseguiren pujar-lo. Quina tranquilitat que es respirava! Estàvem a una altura d'uns 350 metres. Després d'haver gaudit de tot el paisatge, hem comencat a davallar per tornar cap al cotxe.
Pareixia el final de la nostra excursió, però com que no havia estat molt dura, he tengut la brillant idea de fer la de la Talaia d'Alcúdia, idea que a nen Martí no li ha parescut molt bé, però al final m'he sortit amb sa meva (hem quedat ben esclatats). Separació de les Badies de Pollença i Alcúdia
Una hora amb molt de sol per arribar a la Talaia. Ara a més de veure tota la badia de Pollença, també es veu tota la badia d'Alcúdia, una imatge que recorda a la de Formentera, quan es veuen les dues parts de l'illa.
Finalment, hem davallat i hem anat cap al cotxe per anar a dinar i descansar tot l'horabaixa.
Salut!

1 comentari:

Unknown ha dit...

Jo no sé tu, però a jo no me va sorprende és cano, de fet vaig pujar per veurel, jejeje. I sí, no ho vaig trobar cap idea brillant, lo unic brillant és aquest blog, ja que no hi ha temps per fer sa web.
Un beso!!!

PD: mos mereixem un cap de setmana de descans!!!!!