PROPERA SORTIDA

SerrAmunt! - Camina per Mallorca TEMPORADA 2011-2012!!!

Excursió:
Dia:
Quedada:
Dur:
AMUNT!!!!

dijous, 7 d’agost de 2008

Torrent de Pareis

Tot l'equip d'excursió Dia: 06/08/08
Excursió: Torrent de Pareis.
Durada: 4 hores i mitja (contant l'aturada de berenar que ha estat mitja horeta). Tenir en compte les condicions físiques del grup.
Dificultat: Difícil

Camina, Caminaràs, i al Torrent de Pareis arribaràs.
Després de 3 mesos sense fer cap excursió per la nostra Serra, avui 6 d'agost, hem fet una de les excursions més fantàstiques i meravelloses de la nostra illa, el Ens aproximan al Torrent de Pareisfamós Torrent de Pareis.

Hem hagut de madrugar molt, per tenir una bona excursió, ja que si és molt tard, fa molta calor i és pràcticament impossible dur-la endavant.
Hem quedat a les 6 del matí a Lloseta per partir cap al restaurant d'Escorca on hem deixat el nostres cotxes i s'ha reunit tot l'equipL'Entreforc d'excursió. L'equip estava format per: Xim, Teresa, Magdalena, Desi, Tanin, Margalida, Martí, Mª Antònia, Joan i Joana Mª (jo).

Hem agafat motxilles i a començar!(faltaven 20 min. per les set del matí.) El primer tram abans d'arribar al Torrent no es gaire complicat, primer anam per un bosc i després començam a baixar al Torrent. Això si, es recomenable dur botes de muntanya, ja que hi ha moltes pedres per Ajudats de corda, intentam seguir endavant l'excursióbaixar i és molt fàcil fer-se mal als turmells.

Una vegada arribats a baix, ens trobam amb l'Entreforc, on hem berenat (8:15). L'Entreforc és el començament del Torrent de Pareis, que és on s'uneixen dos torrents: Sa Fosca i el torrent de Lluc, d'aquí el seu nom. Per curiositat hem anat a veure l'acabament de sa Fosca, i és impressionant. Feia molta fresqueta i sobretot, estava molt fosc.

Després de berenar, ens esperava lo millor de l'excursió, el començament del Torrent i no acabaria fins arribar a la Calobra. És espectacular anarLa pedra del frare per aquí dins, les parets del Torrent altíssimes, i unes roques enormes que havíem d'anar passant. Alguns llocs hem hagut de necessitar l'ajuda de cordes, ja que eren llocs bastant difícils, però sense olvidar-nos d'anar contemplant les meravelles que anàvem deixant després de cada passa que anàvem fent. És difícil d'explicar, per això he penjat bastantes fotos, perque una imatge val més de que mil paraules.
Pas de moltes roques
Han estat poc més de dues hores el nostre recorregut dins el Torrent. Després de veure la platja, ens hem possat els banyadors i a nedar! Hem tengut la sort de que estàs planíssima i hem gaudit d'una nedada impressionant, amb els peixos que nedaven al nostre costat.

Una vegada ben fresquets, hem anat a dinar a una restaurant dels que hi ha per allà, i després a les 3 hem agafat l'autocar (preu: 2.45 euros) que ens ha duit aquí on hem deixat el cotxe el matí.

La fantàstica platja del final!Ben cansats, hem anat cap a cases a descansar i recordar la fantàstica excursió que havíem realitzat.

Salutacions!

P.D: Vull agraïr a nen Xim i a nen Tanin, per fer-nos de guia i ajudar-nos!!! Moltes gràcies!

1 comentari:

Martí ha dit...

Uep, pareix que soc s'unic freak d'es grup excursionista, aixi que vaig a deixar es meu comentari de s'excursió.

Sa veritat es que es una excursió que ja en tenia ganes perque tothom me la recomanava, i no s'equivoca sa gent recomenant aquesta excursió, jo crec que es de ses que més m'ha agradat, el paisatge es impresionant, i no vas tot es temps caminant, ja que has de botar i enfilarte per ses roques.

En definitiva la recoman a tothom que vulgui, ara bé, es dureta aixi que si no esteis en forma millor entrenar un poc.

pd: menuda me falles, no hi ha cap comentari teu a n'aquesta.