PROPERA SORTIDA

SerrAmunt! - Camina per Mallorca TEMPORADA 2011-2012!!!

Excursió:
Dia:
Quedada:
Dur:
AMUNT!!!!

diumenge, 3 de gener del 2010

Puig de n'Alí

Cim del Puig de n'Alí
Dia: 2 de gener del 2010.
Excursió: Puig de n'Alí.
Dificultat: difícil.
Durada: 6 hores (4 hores i mitja de caminar).


La primera excursió de l'any, el Puig de n'Alí, una muntanya que supera els 1000 metres d'altura i un sol esplèndit que ens ha fet gaudir encara més de l'excursió.
L'excursió comença a l'àrea recreativa "Sa coveta negra"que hi ha mentres es puja a Lluc per la carretera de Caimari. Just a la curva Barrera de fusta on comença l'excursióde l'àrea recreativa hi ha una barrera de fusta i per aquí es puja al cim.

A les 10 del matí començàvem a caminar. Inicialment el camí és bastant clar, ja que el camí està marcat, però després s'han de seguir les fites. El camí no està gaire definit i en moltes ocasions no es veuen les fites, i s'ha d'imaginar una mica la ruta, però així hi tot i amb l'ajuda del nostre amic Migue no ens hem perdut i hem pogut arribar al cim sense problemes.
Primera aturadeta per berenar
Durant tota l'excursió hem tengut molt bon temps, i això ha fet que poguéssim apreciar el paisatge de la nostra illa. A mesura que anàvem pujant podíem anar veient el paisatge de la nostra roqueta, les badies d'Alcúdia i Pollença, i fins i tot l'illa de Cabrera. La pujada en aquesta muntanya no és fàcil, sobretot la darrera hora de pujada, ja que hi ha molta roca i s'ha d'anar alerta. La roca és en punta, i no és fàcil, però res impossible per nosaltres ;) Massanella

A la una hem arribat al cim. Del cim es pot veure: el Massanella de ben davant, ja que està just al seu costat, el Puig den Galileu, Formentor, les badies d'Alcúdia i Pollença, tota la zona del pla de Mallorca amb l'illa de Cabrera, la Badia de Palma, etc.

Badia d'Alcúdia des del cimDesprés de disfrutar del paisatge i gaudir de la tranquilitat que es respirava, hem tornat a davallar, però aquest pic ho hem fet per la part de darrera de la muntanya, i seguint les fites que en aquest camí està molt més marcat. El final d'aquest camí pega just al camí del Massanella, on hi ha els dos munts que indiquen l'ascens a la muntanya.

A partir d'aquí només hem hagut de davallar tot el camí, fins que hem arribat a la drecera del camí Caimari - Lluc. Una vegada en aqueVista del pla de Mallorca, amb l'illa de Cabrera al fonsst punt, hem començat a davallar cap al cotxe, i just a mitjan camí del cotxe hem dinat just a unes taules que hi ha defora un refugi que es troba mentres es davalla cap a Caimari.

L'excursió ha estat perfecte, un dia perfecte amb molt bona companyia. Gràcies a tots per venir!!! Esper que les noves incorporacions tornim a la pròxima!
Salut!
Joana Maria.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Excursió especialment difícil ja que el camí està molt brut i les fites brilles per la seva absència... així i tot vàrem arribar a dalt!!!!! un 10 a tots al.lots!