PROPERA SORTIDA

SerrAmunt! - Camina per Mallorca TEMPORADA 2011-2012!!!

Excursió:
Dia:
Quedada:
Dur:
AMUNT!!!!

diumenge, 10 de gener del 2010

Puig de Lloseta

Tots junts en el Puig
Dia: 10 de gener del 2010.
Excursió: Puig de Lloseta amb torrada a la font des Patró de Biniamar.
Dificultat: fàcil.
Durada: 2 hores de caminar.

Un pic més hem sortit d'excursió. Aquest pic ha estat una excursió fàcil amb torradeta inclosa. L'excursió ha estat a n'es Puig de Lloseta. Hem començat a caminar des de la plaça del quesito cap amunt, passant per l'esglèsia fins arribar aDurant l'excursió hem trobat troncs de fusta amb un poquet de neuetal poliesportiu. A partir d'aquí hem seguit pujant per l'asfalt, fins que passats uns 200 metres a la nostra esquerra hi ha una escala de fusta que hem passat per començar el camí al Puig.

El camí no té pèrdua, està molt ben marcat. Així com pujaven es veia la badia d'Alcúdia i Pollença, i tota Serra de Tramuntana nevada, degut a la neu que havia caigut durant tota la setmana.

Font d'es PatróSeguint caminat, arriba un moment que es troba amb un marge de pedra, que hem passat i hem continuat el camí. Aquí ja començava la baixada per un camí asfaltat i bastant inclinat. Seguint aquest camí hem pegat al camí que du a la Font des Patró de Biniamar. Una vegada en el camí, hem anat en direcció cap a l'esquerra i seguint hem arribat a l'àrea recreativa.

Ens hem possat tot d'una a cercar tronquets per fer foc, ja que sense ell no podíem torrar. En definitiva, ha estat un dia genial, amb una bona torrada per dinar!
De nou gràcies a tots, i també a les noves incorporacions per haver vengut!!!!
Vos esper a tots (o més) a la propera!!!

Una abraçada,
Joana Maria.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Volem resumen ja!!! jajaja

Anònim ha dit...

Més que un comentari voldría fer unes consultes: acabareu la excursió a Biniamar? Hi ha senyalització al camí del Puig per devallar cap el cementiri de LLoseta o a la Font de Biniamar?
Agraïda.