PROPERA SORTIDA

SerrAmunt! - Camina per Mallorca TEMPORADA 2011-2012!!!

Excursió:
Dia:
Quedada:
Dur:
AMUNT!!!!

dilluns, 8 de novembre de 2010

Puig de Cornavaques

Puig de Cornavaques amb el Castell del rei al fonsDia: 7 novembre 2010
Excursió: Cala Sant Vicenç - Puig Cornavaques
Durada: 5 hores
Dificultat: Mitja
La segona excursió de la temporada on el nostre guia ha estat en Xim.

Aquest pic hem anat fins a la Cala de Sant Vicenç per començar el nostre dia. Hem deixat els cotxes just baixant cap a la Cala de Sant Vicenç on a mà esquerra hi ha uns contenadors de reciclatge. En aqueVista del Puig de Cornavaquesst punt surt un camí que ens ha duit fins una barrera. Passada la barrera hem continuat per un camí bastant ample. Així com anàvem caminant, el camí s'ha anat empinant de manera progressiva fins que el camí s'acaba per començar a caminar per part montanyosa. A partir d'aquest punt, hem anat seguint les fites. Les vistes són impressionants, sobretot la Serra del Cavall Bernat, ja que el bon dia que feia ens ha permès veure tot el seu perfil.

Serra del Cavall BernatEl camí fins al Puig no té pèrdua, ja que és seguir les fites fins arribar al punt més alt on hi ha un punt geodèsic. Una vegada arribats, hem dinat contemplant les vistes, les badies d'Alcúdia i Pollença, el Castell del Rei i part de la Serra de Tramuntana.

Amb la panxa plena hem baixat pel mateix camí fet el matí. Mentres baixàvem s'ha tapat una mica i ha fet un poc de brusca, i hem hagut de treure els impermeables per no arribar banyats al cotxe. Una vegada arribats al cotxeEn el cim del de Cornavaques, hem anat a fer el cafetet i cap a cases.
Una excursió més al damunt, amb molt bona gent i unes vistes xulíssimes.

Gràcies a tots per venir i fer que aquest blog tengui veu.
AMUNT!
Joana Maria