PROPERA SORTIDA

SerrAmunt! - Camina per Mallorca TEMPORADA 2011-2012!!!

Excursió:
Dia:
Quedada:
Dur:
AMUNT!!!!

dimecres, 8 de desembre de 2010

Canó des Moro (La Victòria)

Tots abans d'arribar al cimDia: 8 de desembre de 2010
Excursió: Canó des Moro amb torrada.
Durada: 3 hores (anar i tornar)
Dificultat: Fàcil.

Un pont ben intens de natura, i per acabar que res més que una petita excursió amb una torradeta. Aquest pic hem anat fins a la Victòria per començar l'excursió. Hem deixat els cotxes just davant l'àrea recreativa que hi ha, i a partir d'aquí hem començat a caminar. Per evitar l'asfalt hem anat per dins el torrent que ens ha duit a l'ermita de la Victòria.
Badia de Pollença
Arribats a l'ermita hem seguit el camí que hi ha just darrera, que va pujant progressivament. Seguint el camí s'arriba a un punt que a l'esquerra hi ha una barandilla de fusta, i s'ha de seguir per aquí. Es va pujant progressivament i durant el camí es va veient de cada vegada més tota la badia de Pollença, i amb el dia clar que hem tengut, gran part de la nostra Serra de Tramuntana.

Pujant al CanóEl camí és per la costa i es veu la mar en tot moment, en ocasions baixa per tornar a pujar. L'únic pas una mica difícil és l'entrada del que va ser una fortalesa militar en el seu temps. És una entrada estreta i després quan es surt hi ha una cadena a la pared per poder aferrar-se. Passat aquest pas es comença a pujar fins arribar al cim, durant la pujada es poden veuDivisió de les dues badiesre molt bones vistes de la badia de Pollença, el Cap de Pinar i el Cap de Formentor. Amb 20 minuts hem arribat al canó, on ens hem instalat una estoneta per contemplar les vistes i fer la foto de grup, que això no pot faltar mai. :D

Després de contemplar les vistes que el dia ens ha fet gaudir, hem desfet el camí fet fins arribar als cotxes. Per mala sort, a l'àrea recreativa de la victòria no es pot torrar, i hem hagut d'anar a torrar a l'àrea recreativa de Son Bauló.


Tots en el Canó des MoroLa torrada ha començat a les dues i mitja i hem dinat una hora més tard, però bé, encara que hagi estat tard el dinar, valia la pena pel dematí passat.

I per acabar, només me queda donar les gràcies a les 21 persones que heu vengut, sense voltros les sortides no serien el mateix!

Ens veim a la propera!
AMUNT!
Joana Maria.